معافیت کفالت سربازی را میتوانم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #74575617

سلام من پدرم فوت کرده مادرم هم تصادف کرده و مشکلات فیزیکی داره ۳تا خواهر دارم و یک برادر برادم و ۲تا از خواهرام ازدواج کردن، برادرم رسیدگی به مادرم نمیکنه و به اصطلاح من مرد خونه هستم ۴سال هم غیبت سربازی دارم که بدلیل مراقبت از مادرم بوده میتونم معافی کفالت بگیرم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل داشتن برادر بزرگتر غیر ممکن است - هر چند که برادر شما هیچگونه کمکی برای مادرتان انجام نمیدهند - اما بایستی این امر اثبات گردد .

"با سلام"
برادر در هر حالت مانع میباشد

با سلام
متاسفانه به دلیل داشتن برادر بزرگتر این امر ممکن نخواهد بود - هر چند که برادر شما هیچگونه کمکی برای مادرتان انجام نمیدهند - اما بایستی این امر اثبات گردد .