برای شکایت با عنوان تهمت و افترا،چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰,۷۶۷ #74273487

با سلام
می خواستم بپرسم برای شکایت علیه کسی که تهمت زده است چه اقداماتی باید انجام داد و چه سند و مدرکی لازم است و همچنین مجازات چنین فردی چیست؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادله قوی دارید و یا شاهد دارای شرایط ، علیه تهمت زننده شکوائیه تنظیم کنید

با درود می‌بایست متن شکوائیه تنظیم و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت رساند، مجازات آن جزای نقدی است

این جرم را می توان با شهادت یا حتی استفاده از پیام های واتس اپ یا پیام کوتاه ثابت کرد
مجازات آن جزای نقدی است
با تنظیم شکواییه و اقدام از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت خود را پیگیری کنید

با درود و احترام
برای اثبات جرم نیاز است که از ادله مذکور در قانون مجازات اسلامی استفاده شود. ادله مزبور در اثبات جرایم مورد سوال مشتمل بر اقرار، شهادت و علم قاضی است.
مجازات افترا نیز طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است.
موفق باشید

بنام خدا،علیه ایشان شکوائیه تنظیم کنید.با شهادت شهود و سایر ادله اثبات دعوی میتوانید ثابت کنید.

با سلام بله
برای اثبات ادعای شما هرچیزی سند و نوشته یا ساده یا اقرار میتواند باشد عکس و فیلم یک یا صدای ضبط شده به عنوان اماره و نشانه قابل استفاده است

خب باید دید از چه طریقی مرتکب افترا شده تا اگر از طریق فضای مجازی است اسکرین شات یا متن پیامک . اگر در درحضور کسی گفته شهادت شهود . براساس اصلاحیه جدید قانون مجازات ی میلیون وهشتصد جریمه میشه