با عکس کارت ملی این آقا سایت میتواند کلاهبرداری کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۶ #74005224

سلام خسته نباشین من علی هستم ۱۷ سالمه چند روز پیش من توی یک سایت پیشبینی فوتبال بودم که یه اقایی اومد گفت من زیاد توی این سایت باختم اگر امکان داره من یک مبلغی رو به شما میدم شما برام بازی کن منم دلم سوخت و قبول کردم ۲۵ هزار ازشون گرفتم و ۷۰۰ هزار برنده شدم بهشون اطلاع دادم و گفتم سایت برای اینکه پولو براتون واریز کنه از شما در خواست احراز هویت کرده و گفته عکس کارت بانکی که با اون واریز کردین و عکس کارت ملی یا شناسنامه رو برامون ارسال کنین من این موضوع رو به اقا گفتم و ایشونم قبول کرد مدارک رو ارسال کرد و منم فرستادم برای سایت و پولو براشون واریز کردن حالا امروز به من زنگ زده این اقا میگه دیشب ۵۰۰ هزار توی کارتم ریختم امروز اومدم دیدم کارتم خالی شده حالا میگه من از چشم تو میبینم ولی من روحمم خبردار نیست که چی شده الان اگر این اقا شکایت کنه پای منم گیره این وسط و ایا سایت میتونه با عکس کارت ملی این اقا کلاهبرداری کنه من باید چکار کنم توروخدا کمک کنین خیلی نگرانم و دلشوره دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما اولا اگر شماره حسابی یا مدارکی به سایت ارائه نداده اید پس خیالتان راحت و نگرانی نیست زیرا شماره حسابی که مبلغ به ان واریز میشود مهم است و دوما اینکه چون خود شرط بندی هم جرم محسوب میشود کمتر کسی به خود جرات میدهد که شاکی باشد و سوم اینکه اگر از فرد مدارک و پیامکی دارید که به نفع شما در دادگاه میشه استفاده کرد را در نزد خود نگهداری نمایید تا در صورت نیاز در دادسرا استفاده گردد.
موفق باشید

شماره حساب پرداخت کننده و دریافت کننده هم از طریق بانک و پلیس فتا قابل شناسایی هست و احتمالا به شما مشارکت در جرم کلاهبرداری با استفاده از مانور متقلبانه شکایت کنه ولی احتمالا اثبات نشود و اشتباه شما اعتماد شماست و همانطور که به من گفتین به قاضی هم بگین در ضمن ایشون اگر از طریق پیامک از شما درخواست کرده به قاضی بگین و اگر شاهدی دارین ببرین دادگاه