آیا از همین تهران باید قانونا اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۵۶ #73665422

سلام وقت بخیر.
یه نفر بهم گفت میخوام کارگاه تاسیس کنم ۱۵ میلیون تومن بهم قرض بده، یک هفته ای بهت میدم یه شیرینی هم بهت میدم، از ۱۴.۳.۱۴۰۰ پول رو بهش دادم، هر روز خودش و زنش امروز و فردا کردن من رو تا رسیده به الان.
تاریخ ۱.۶.۱۴۰۰ براش اظهارنامه فرستادم که یک هفته وقت دارید پول رو پس بدین . که باز هم پیام دادن پرداخت میکنیم ولی خبری نشد. در ضمن خانم ایشون هم یک بار به جرم کلاهبرداری به همین گونه یک سال زندان بودن ،من تازه متوجه شدم. اونا خونشون مشهد بوده ولی جابه حا شدن نمیدونم کجا‌ . ولی من تهران هستم. چطور باید شکایت کنم؟ و آیا از همین تهران باید اقدام کنم؟یا باید از مشهد اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست را در تهران طرح کنید اما دادگاه مشهد صالح به رسیدگی است وبرای رسیدگی باید به مشهد تشریف ببرید

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور دعوی قابل ثبت است

سلام.از طریق دفتر خدمات قضایی تهران طرح دعوا نمایید .دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل عقد یا اقامت خوانده یا همان محل سکونت شما است.

در همه دفاتر خدمات قضایی امکان اقامه دعوا هست..

با سلام
می توانید در دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور اقامه دعوا نمایید.

باسلام. میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران پرونده خود را ثبت کنید و دادگاه صلاحتدار حسب مورد ممکن است تهران یا مشهد باشد.