مبلغ محکوم به چطور به محکوم له پرداخت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۷۸ #73491122

با سلام اگر در جریان یک پرونده حقوقی بدهکار یا محکوم علیه که مجرد است، فوت نمایید و مالی هم نداشته باشد اما پدرش دارای املاک زمین میباشد، مبلغ محکوم به چطور به محکوم له پرداخت خواهد شد؟؟؟؟ سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر از شخص متوفی، ترکه ای وجود نداشته باشد، پدر وی مسئولیتی برای پرداخت دیون وی ندارد.

با توجه به اینکه زودتر از پدرش فوت شده دیگر از اموال پدر ارث نمیبره
واگر خودش ماترکی داشته باشد میتواند آن را به عنوان اموالش به نفع خود توقیف نماید

محکوم به از ماترک محکوم علیه پرداخت می شود.

باسلام درصورتی که محکوم علیه فوت نموده باشد و اموالی نیز نداشته باشد وراث الزامی به پرداخت نخواهند داشت.

با سلام.بدهی متوفی فقط از ماترک پرداخت میشود و وراث مسئولیتی ندارند و همچنین اگر ایشان قبل از پدر فوت کرده باشند از اموال پدر ارث نمیبرند که بتوان از ان ناحیه محکوم به را پرداخت کرد

درود.اگر ماترکی نداشته باشد نمیتوان از پدر ایشان طلب نمود.سپاس

با سلام
در صورت نبود اموالی از محکوم علیه که محکوم به از ان وصول گردد مسولیتی متوجه ورثه نیست.
موفق باشید.