در چه صورتی می توان نکاح را فسخ نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #73271895

آیا با اثبات دروغ همسر می توان لغو نکاح کرد. البته ما فعلا نامزدیم

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
دروغ سبب فسخ نکاح نیست مگر در مورادی که آن وصف دروغین اساس و مبنای نکاح شده باشد.

با سلام
دروغ ازموارد فسخ نکاح نمی باشد ولی چنانچه این دروغ پایه و اساس عقد قرارگرفته باشد مثل متمول بودن.شغل خاص تحصیلات وامثال آن میتوان بعنوان تدلیس نکاح را فسخ کرد

با سلام ووقت بخیر
دروغ جز موارد فسخ نکاح محسوب نمیشود اما مواردی مانند عدم اعلام شغل خاص و یا صفاتی که شرط شده بین طرفین اگر لحاظ نشود به عنوان تدلیس درنکاح قابل پیگیری می باشد .

با سلام دروغ صرف مجوز فسخ نکاح نمی تواند باشد ولی چنانچه اساس و مبنای عقد نکاح مطالبی مانند تجرد میزان تحصیل شغل خاص... تمول ...باشد و کذب آن اثبات شود از مصادیق تدلیس در ازدواج تلقی میشود و جرم است.