چگونه میتوان بدون رضایت همسر اول ازدواج دوم را به ثبت رساند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #71955472

البته حاصل این ازدواج موقت پسری سه ساله میباشد. آیا وجود بچه میتواند رای دادگاه رو بدون احضار همسر اول به نفع خود تمام کرد و ازدواج دوم رو به ثبت رساند؟ لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما کمی مبهم است اگر زوجه اول در عقد موقت بوده برای ازدواج مجدد حتی اگر فرزند مشترک داشته باشید نیازی به کسب اجازه نیست ولی اگر ازدواج اول دائمی بوده چنانچه اثبات کنید که زوجه اول شرایط قانونی جهت زندگی مشترک را ندارد مثلا تمکین نمی کند یا بیماری لاعلاج دارد می توانید بدون کسب اجازه با حکم دادگاه ازدواج مجدد کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

سلام وقت بخیر ..اگر زوجه اول ازدواج موقت هست دیگر نیازی ب اجازه زوجه اول نیست میتوانید زوجه دوم اختیار کنید