کارتی که در اختیار خواهرم گذاشتند را مسدود کرده اند و اعلام کرده اند که کسی حق ندارد از این خانه اثاثی به بیرون ببرد؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۵ #71903788

سلام
من و ۲ خواهرم و مادرم تصمیم به اجاره منزلی گرفتیم تا از وضع فلاکت بار منزل فعلی که از نظر بهداشتی و سلامت همه رو در مخاطره انداخته است دوری گزینیم، و پدر اینجانب که بیماری قلبی دارند و نیاز به فضای سالم و بهداشتی برای آسایش دارند مکررا و لسانا اعلام کرده است که همکاری و همراهی خواهند کرد برای تسهیل این اقدام، حتی کارت حقوق خود را در اختیار خواهر بنده گذاشته اند و گفته اند نیمی از اجاره با من. و ما برای جابجایی لوازم منزل از محل فعلی به منزل جدید اقدام کردیم، اما چندین بار اقدام به عقب نشینی کرده اند و حتی در اقدام آخر خودشون کارتی که در اختیار خواهرم گذاشتند را مسدود کرده اند و اعلام کرده اند که کسی حق ندارد از این خانه اثاثی به بیرون ببرد. حالا ما مانده ایم و مخالفت های ایشان و استیصال ما در برابر خلق و خوی دمدمی مزاج ایشان و خستگی روحی و روانی کل اعضای خانواده
چاره چیست؟
کار قانونی از دست ما بر میاد برای متقاعد کردن ایشون به دست برداشتن از این حرکات غیرقابل پیش بینی؟
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده کدخدامنشانه به موضوع فیصله دهید. با یکدیگر مدارا کنید.

درود بر شما، چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال باشند، میتوانند مستقلا زندگی نمایند و در این مورد قانونا منعی از جانب پدر وجود نخواهد داشت، لکن در مورد اسباب و اثاثیه به هرحال اگر متعلق به ایشان باشد، جرمی رخ نداده که بتوان اقدام قانونی کرد.

جرمی مرتکب نشده اند .....

بحث مورد نظر حقوقی نیست و فعل یا ترک فعلی انجام نشده است

درود
مادرتان نمی توانند بدون اجازه پدرتان زندگی مستقل داشته باشند لیکن اگر فرزندان بیش از هجده سال سن دارند می توانند زندگی مستقل را انتخاب کنند.

ایشون جرمی مرتکب نشده اند که قابل پیگیری قضایی باشه موضوع رو با مصالحه و گفتگو حل کنید، ایشون حق دخل و تصرف در اموال خودشون رو دارند

ایشان نسبت به اموال خود اختیار دادند و الزامی برای ایشان نیست.