کارتی که در اختیار خواهرم گذاشتند را مسدود کرده اند و اعلام کرده اند که کسی حق ندارد از این خانه اثاثی به بیرون ببرد؛ چه باید کنیم؟

سلام
من و ۲ خواهرم و مادرم تصمیم به اجاره منزلی گرفتیم تا از وضع فلاکت بار منزل فعلی که از نظر بهداشتی و سلامت همه رو در مخاطره انداخته است دوری گزینیم، و پدر اینجانب که بیماری قلبی دارند و نیاز به فضای سالم و بهداشتی برای آسایش دارند مکررا و لسانا اعلام کرده است که همکاری و همراهی خواهند کرد برای تسهیل این اقدام، حتی کارت حقوق خود را در اختیار خواهر بنده گذاشته اند و گفته اند نیمی از اجاره با من. و ما برای جابجایی لوازم منزل از محل فعلی به منزل جدید اقدام کردیم، اما چندین بار اقدام به عقب نشینی کرده اند و حتی در اقدام آخر خودشون کارتی که در اختیار خواهرم گذاشتند را مسدود کرده اند و اعلام کرده اند که کسی حق ندارد از این خانه اثاثی به بیرون ببرد. حالا ما مانده ایم و مخالفت های ایشان و استیصال ما در برابر خلق و خوی دمدمی مزاج ایشان و خستگی روحی و روانی کل اعضای خانواده
چاره چیست؟
کار قانونی از دست ما بر میاد برای متقاعد کردن ایشون به دست برداشتن از این حرکات غیرقابل پیش بینی؟
سپاسگذارم

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۵۹ #71903788
مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده کدخدامنشانه به موضوع فیصله دهید. با یکدیگر مدارا کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر ۱.۰ کارشناس حقوقی
۴.۷ / ۵ (۶۶۳) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
مسعود لشینی
مسعود لشینی ۰.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۵ / ۵ (۱۰) دیدگاه

درود بر شما، چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال باشند، میتوانند مستقلا زندگی نمایند و در این مورد قانونا منعی از جانب پدر وجود نخواهد داشت، لکن در مورد اسباب و اثاثیه به هرحال اگر متعلق به ایشان باشد، جرمی رخ نداده که بتوان اقدام قانونی کرد.

جرمی مرتکب نشده اند .....

بحث مورد نظر حقوقی نیست و فعل یا ترک فعلی انجام نشده است

درود
مادرتان نمی توانند بدون اجازه پدرتان زندگی مستقل داشته باشند لیکن اگر فرزندان بیش از هجده سال سن دارند می توانند زندگی مستقل را انتخاب کنند.

ایشون جرمی مرتکب نشده اند که قابل پیگیری قضایی باشه موضوع رو با مصالحه و گفتگو حل کنید، ایشون حق دخل و تصرف در اموال خودشون رو دارند

ایشان نسبت به اموال خود اختیار دادند و الزامی برای ایشان نیست.