جریان پرونده من چیه ایا واقعا مختومه است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۸۷ #71861432

۲۱-در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ وقت نظارت به لحاظ ناقص بودن پرونده تجدید و برای تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۵ تعیین گردید
۲۲-نسبت به اتهام انتشار تهمت افترا فحش و الفاظ رکیک یا نسبتهای توهین آمیز و... و تخریب و ضرب و جرح عمدی و مزاحمت ملکی طی شماره فلان مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۷ با توجه به گزارش واصله، از آمار کسر و اعاده گردید. و در قسمت اخرین موضوعات نوشته پرونده مختومه این یعنی چی

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام کسرازآماربه معنای مختومه شدن درشعبه مربوطه می باشد.

با سلام
با توجه به توضیحاتی که ارائه شده به نظر میرسد جهت تکمیل تحقیقات به شعبه بدوی یا دادسرا اعاده شده است و مختومه نمی باشد.

باسلام
وقت نظارت مربوط به قاضی و جهت بررسی استعلامات و اخذ تصمیم گیری میباشد

درود بر شما . چنانچه نوشته مختومه شده یعنی از رسیدگی خارج شده و شما از طریق شعبه پیگیری کنید ببینید علت چیست

با سلام
وقت نظارت دستور دادگاه به دفتر شعبه است تا در زمان مشخصی پرونده را جهت بررسی در اختیار قرار قاضی دهد و اقدام خاصی برای طرفین متصور نیست.

کسر از آمار به معنی مختومه شدن در شعبه مربوطه است

مشخص نیست.بهتر است موضوع را حضوری از شعبه پیگیری کنید