میتونم سفته رو تو محل تعهد بزارم اجرا؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۶ #71702146

سلام .با دوستی معامله کردم که بیایم تهران جنسی بخریم و برگردیم و در قبالش یه سفته هم گرفتم فقط ما سفته رو ابادان خریده بودیم اومدیم تهران اونجا بعد خرید پرش کردیم و محل تعهد رو خالی گذاشتیم تا به انتخاب من باشه الان من ساکن تهرانم طرفم ساکن ابادان.ادرسشم تو سفته همون ابادان زده...من میتونم تو محل تعهد بنویسم تهران امیراباد جایی که در واقع امضاش کردیم و سفته رو همین تهران اجرا بزارم نه ابادان

سوال دوم اینه که اگه مورد اول نمیشه چون تاریخش عندالمطالبس میتونم با ظهرنویسی انتقالش بدم به یکی از بستگان و اون تو تهران بزارش اجرا..اگه راهی داره بفرمایید سپاسگذارم

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درمحل تعهداقدام نمایید

بله در محل تعهد اقدام کنید و انتقال سفته هم مانعی ندارد.

سلام
انتقال و اجرا در تهران مانعی ندارد

منعی جهت تقدیم دادخواست در محل تعهد وجود ندارد

باسلام و درود بله می توانید در محل تعهد اقدام نمایید.

بااحترام. درمحل تعهداقدام نمایید

در محل تعهد می توانید اقدام نمایید