شناسنامه المثنی چه طور دریافت میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #71336472

ایا فرد متاهل اگر بخواهد میتواند شناسنامه المثنی بدون دادن مشخصات همسر بگیرد

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر چنین امکانی وجود ندارد

سلام خیر تمام مشخصات در ثبت اخوال موجود است

خیر امکان ندارد بدون نام همسر شناسنامه المثنی صادر شود

سلام و ارادت
خیر در صورت اقدام بدلیل اینکه مشخصات همسر در پرونده ثبت احوال موجود می باشد در شناسنامه المثنی درج میگردد .

با سلام
یک نسخه از شناسنامه در اداره ثبت احوال مضبوط میباشد لیکن در صورت عدم ثبت توضیحات شناسنامه بدون نام همسر در اداره مزبور می توانید اقدام به اخذ شناسنامه المثنی نمائید