آیا وراث دیگر میتوانند سهم خود رو طبق فرم صادر شده به فروش برسانند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #71280997

سلام
اگر میت وصیت نامه داشته باشد و ثلث میراث خود را برای چند فرزند خود بدهد و فرزندان میت هنگام دریافت فرم انحصار وراثت این وصیت را ارائه ندهند و در تقسیم ترکه به وصیت نامه اشاره ای نشود آیا وراث دیگر میتوانند سهم خود رو طبق فرم صادر شده به فروش برسانند؟بعد فروش افراد دارای وصیت نامه میتوانند ادعایی داشته باشند؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست طبق وصیت نامه عمل شود

هر کس وصیت‌نامه‌ای از متوفی نزد او‌است مکلف است در مدت سه ماه بعد از انتشار اگهی به دادگاهی که آگهی نموده بفرستد و پس از گذشتن این مدت هر وصیت‌نامه‌ای ابراز شود از‌درجه اعتبار ساقط است. پس از گذشتن مدت فوق دادگاه بخش وقتی را برای افتتاح وصیت‌نامه تعیین و به اشخاصی که وراثت آنها معلوم است اطلاع‌می‌دهد که در وقت مزبور حاضر شوند.اگر بعضی وصیت را رد کنند نسبت به سهم آنان ثلث خارج نمی شود هر یک از ورثه پس از تقسیم مالک مستقل سهم خود خواهد بود و هر تصرفی که بخواهد می‌نماید و به حصه دیگران حقی ندارد

سلام
بله می توانند ادعا کنند چون باید طبق وصیت اقدام بشه