آیا می شود برای مادرم کارت ایثارگری مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۱ #70618949

با سلام و احترام
پدر بنده جزو نیروهای شهربانی قدیم و نیروی انتظامی فعلی بود. تاریخ ورودش به نیروی انتظامی سال ۱۳۵۴ بود و سال ۱۳۸۳ بازنشست شد. و سال ۱۳۸۵ فوت کرد. سال ۱۳۵۹ با مادرم در خانه های سازمانی در خرمشهر زندگی می کردند که خرمشهر به دست نیروهای بعثی عراق اشغال شد و نیروهای مردمی و شهربانی از شهر دفاع می کردند. پدرم نیز یکی از اون افرادی بود که مانند بقیه مردم از شهر دفاع می کردند تا خرمشهر سقوط کرد. اون زمان خونه و زندگی ما نابود شد و چیزی باقی نماند. پدرم زنده بود تا اینکه سال ۸۴ فوت کرد. خودش هیچ اشتیاقی به گرفتن کارت جنگ زدگی یا ایثارگری نداشت. مادرم در حال حاضر در قید حیات است و حقوق بازنشستگی پدرم را می‌گیرد.
خواستم اطلاع پیدا کنم که الان می شود برای مادرم کارت ایثارگری مطالبه کنیم یا اینکه به اون تعلق می گیرد بعد از این همه سال؟!

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون که فاقد کارت ایثار هستید، باید در ابتدا به یگانی که در آن پدرتان خدمت را به پایان رسانده اند مراجعه کنید.یا تماس بگیرید

پس از دریافت فرم گواهی مدت منطقه عملیاتی، ممهور به مهر و امضای فرمانده یگان، به همراه یک قطعه عکس ،کارت پایان خدمت،کارت ملی و شناسنامه به قسمت ایثارمعاونت نیروی انسانی نزاجا واقع در انتهای اتوبان ارتش (تهران) مراجعه کنید.

سلام
باتوجه به اینکه ایشان اقدامی در این خصوص ننموده اند ،لذا شما بایستی با استناد به مدارک موجود مانند تاییدیه یگان مربوطه مبنی بر ایثارگری ایشان و مدارک پزشکی در صورت ورود آسیب جسمی در طول خدمت، از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران اقدام به تشکیل پرونده نمایید تا مدارک ایشان بررسی و در صورت تایید درخواستتان مورد پذیرش قرار گیرد.
در صورت عدم موجود بودت تاییدیه یگان، در حال حاضر پس از فوت ایشان نیز شما میتوانید از یگان مربوطه تاییدیه دریافت نمایید.

سلام، ببینید کسانی مستحق دریافت کارت ایثارگری هستند که در منطقه جنگی خدمت کرده اند و یا مجروح شده باشند اگر مادر شما حائز این شرایط باشد گذشت زمان مانع دریافت کارت ایثارگری نیست