آیا راهی وجود دارد که این مورد را به اطلاع قاضی برسانیم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۳ #70285552

در حال حاضر دختر مشترکمان ۶ ساله است و نزد مادرش به سر میبرد ، متاسفانه مادرش در کمال بی رحمی من را روح و شیطان معرفی کرده به بچه و روی مغز بچه تاثیر گذاشته و بچه حتی میترسد با من حرف بزند و فرار میکند ، در حالی که تا همین یک ماه قبل که سر لج نیافتاده بود با اینکه جدا بودیم ولی بچه به حد پرستش مرا دوست داشت ، الان حرف های نامفهومی میزند و فرار میکند که مشخص است مادر خبیثش با تلقین روح و شیطان و جن به بچه از من میترساند ، خیلی بی رحمانه و غیر انسانی است ، چکار میتوانم بکنم ، بیشتر نگران این بچه هستم که این زن بچه را مثل خودش روانی نکند ، آیا راهی وجود دارد که این مورد را به اطلاع قاضی برسانیم (منظورم دادخواست یا مشاوره ای که بتواند علیه این زن بی رحم باشد که بچه را نجات بدهم)سپاسگزارم از شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانیدعدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید....

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید میتوانید خواستار سلب حضانت شوید.

با سلام بله میتوانید تقاضایی سلب حضانت کنید

باسلام می توانیدعدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید

با سلام
دادخواست استرداد حضانت تقدیم دادگاه نمایید و در آن درخواست ارجاع مادر طفل به روانشناس و اخذ گواهی سلامت روانی بخواهید و نیز بررسی وضعیت روحی فرزندتان را بخواهید

سلام
دادخواست استرداد حضانت تقدیم و تقاضای بررسی وضعیت روانی مادر و فرزند کنید

پس از دادخواست سلب حضانت تقاضای ارجاع به روانشناس و بررسی وضعیت روانی مادر و وضعیت روحی فرزند را بنمایید .