آیا واگذاری پروانه نظام مهندسی تحت عنوان عضو هیت مدیره در شرکت با مسئولیت محدود، مسئولیت خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۳ #69965205

از نظر مشکلات مالیاتی و آیا میشود قرارداد را بصورتی تنظیم کرد که هیچ مسیولیتی بر دوش نباشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قرارداد تنظیمی دراین چنین موضوعی دربرابر اشخاص ثالث بی اثر می باشد

درود
شما به عنوان عضو هیئت مدیره دارای مسولیت می باشید.

بله تمامی اعضای هیات مدیره شرکت از نظر مسایل شرکت دارای مسوولیت خواهند بود

قطعا با عنایت به عضویت شما در هیات مدیره ، در خصوص موضوعات مالیاتی و مسایل مالی و حقوقی مرتبط با شرکت دارای مسئولیت بوده و تنظیم قرارداد به نحوی که نافی مسئولیت شما باشد در برابر اشخاص ثالث بی تاثیر است .