آیا فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع دردوران عقد وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶,۴۴۳ #69685

ضمن عرض سلام
بنده بادختری حدود یک سال عقد کردم دختر مهریه را اجرا گذاشته دختر علایم صرع را دارد وهیچگونه صحبتی قبل از عقد دراین مورد به من اطلاع ندادند هیچگونه رابطه ای زناشویی هم نداشتیم آیا میشود نکاح رافسخ کرد ؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر قضات مختلف می باشد

نظر قضات در این باره مختلف است برخی قائل به فسخ نکاح میباشند و برخی خیر، ضمن اینکه فسخ نکاح تاثیری در پرداخت مهر ندارد.

بیماری صرع از جمله بیماری هایی نیست که نکاح را قابل فسخ کند

سلام و ارادت
بله میتوانید فسخ نکاح نمایید .

باسلام
‌اگر بیماری را ازشما مخفی کردند و شما به تازگی متوجه شدین میتوانید به دلیل تدلیس در ازدواج دادخواست فسخ نکاح دهید البته باید توسط شما با دلایل کمدارک اثبات شود

سلام بیماری صرع از موارد فسخ نیست ولیکن اگر عقد بر مبنای سلامتی واقع شده میتوانید طرح دعوا نماید

هرچند با توجه به رای دیوان عالی صرع از موارد شمول فسخ خارج گردیده در صورتیکه عقد بر این شرط بنا شده باشد و در صورت پنهان نمودن از شما بله در غیر این صورت خیر