آیا برای ازدواج با توجه به ثبت نشدن ازدواج قبلی ام در شناسنامه باید کاری بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #69605600

من چند سال پیش در ایران ازدواج دایم کردم و در شناسنامه ها ثبت نکردیم، بعد برای ادامه تحصیل از ایران خارج شدم و همه مدارکم بصورت مجردی هستند، هم اکنون چند سالی هست با هم زندگی نمیکنیم و عملا جدا هستیم و در یک کشور هم نیستیم، اکنون با آقایی آشنا شدم و قصد ازدواج دارم. آیا برای ازدواج با توجه به ثبت نشدن ازدواج قبلی ام در شناسنامه باید کاری بکنم؟ مهریه ام را گرفتم و ادعایی ندارم همسر قبلی من در کاناداست و من در آمریکا. آیا میشود تفاهمی جدا شد ما خیلی وقته تفاهمی جدا هستیم؟ یا باید اول ثبت ازدواج کنیم بعد طلاق بگیرم؟ متاسفانه ثبت در شناسنامه و بعد ثبت طلاق برای هر دوی ما بسیار سخت است چون در یک کشور هم نیستیم. همسرم اعتمادی برای فرستادن شناسنامه اش به من ندارد برای انجام هر کاری، ثبت و ...

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ابتدا یک دعوی به خواسته ثبت ازواج قبلی مطرح تا آن نکاح ثبت شود سپس یک وکالتنامه جهت طلاق توافقی از همسرتان از طریق سفارت اخذ و به صورت توافقی از او جدا شوید عدم ارائه شناسنامه زوج مانع اجرای صیغه طلاق نیست. در صورت تمایل یک مشاوره تلفنی تنظیم تا اطلاعات دقیقتری به شما ارائه شود

با سلام. در هرحال در دفترخانه ای در ایران ازدواج شما ثبت شده و اگر بخواهید ازدواج دیگری انجام دهید در کشور ایران، عملا امکانپذیر نیست. بنابراین باید پروسه طلاق را در ایران به انجام برسانید واگر در دفترخانه ثبت نکرده باشید، عدم ثبت آن در دفترخانه ازدواج و طلاق جرم است و مجازات در پی دارد