آیا با توجه به شهادت همسایه ها و همینطور تحقیق از مشاور املاک امکان این که تبرئه بشم هست؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۷۷۶ #68703605

با سلام خسته نباشید
من و نامزد سابقم حدود چند ماه پیش باهم منزلی را برای سکونت اجاره کردیم ولی چون اونموقع عقد رسمی نبودیم قول نامه به نام ایشان صادر شد و مبلغی هم از کارت من در دستگاه پز مشاور املاک کشیده شد به دلیل مالیات بیشترش رو برای صاحبخانه کارت به کارت کردیم.
حالا ایشون ازدواج کردن با شخص دیگه و از من برای ورود غیر قانون به منزلشون شکایت کردن..
من اطلاعات حسابم و ادرس مشاور املاک روکه باهم از اونجا خونه رو گرفتیم به قاضی دادم آیا با توجه به شهادت همسایه ها و همینطور تحقیق از مشاور املاک امکان این که تبرعه بشم هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . با توجه‌ به اینکه شما نه مالک بودید و نه مستاجر باید از اتهام دفاع نمایید .

سلام امکان تبرئه وجود دارد.

بادرودوسلام احتمال تبرئه شدن زیادبنظر می رسد.

اگه دفاع مناسبی کنین تبرئه میشین

باسلام
شما سمتی ندارین باید دفاع مناسب نمایید

صرف پرداخت وجه اجازه ی ورود به منزل دیگری نیست، شما باید مالک باشید که بتوانید وارد شوید

احتمال اینکه شما تبرئه بشوید زیاد هست