دیه را به نرخ چه سالی باید حساب کنند و دریافت رضایت محضری قبل واریز وجه درست میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۰ #68693427

با سلام و خسته نباشید. بنده تاریخ ۱/۲/۹۸ تصادف داشته ام و تاریخ ۲/۱۲/۹۸ رای دادگاه صادر شده ولی قطعی نشده است. و تاریخ ۱۷/۲/۹۹ پرونده به اجرا احکام رفته است . و امروز از طرف بیمه به من زنگ زدند برای رضایت محضری و دریافت شماره حساب و من متوجه شدم دیه را به نرخ پارسال حساب کرده اند.
و اگر باید به ۹۹ حساب کنند و انجام ندادند بنده باید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطابق ماده ۴۹۰ ق.م.ا در صورتی که پرداخت کننده بخواهد دیه را بپردازدمعیار قیمت زمان پرداخت ملاک محاسبه دیه خواهد بود لایحه ای خطاب به قاضی اجرای احکام بنویسید و به این ماده و تاریخ صدور اجراییه استناد کنید

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه الباقی دیه را به نرخ ۹۹ تقدیم دادگاه حقوقی نمائید.