وضعیت سربازی برای متقاضی مهاجرت به آلمان به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳,۸۷۷ #68560787

سلام
من متقاضی مهاجرت به آلمان و داوطلب شرکت در دوره های آوسبیلدونگ آلمان هستم و میخام براحتی برم و برگردم. سربازی هم نرفتم. باید چه کار بکنم. ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تودیع وثیقه مالی امکان پذیر است

درود
بله امکانش هست باید وثیقه مالی بگذارید .

باتوجه به اینکه خدمت سربازی را انجام نداده اید لازم است اقدام به گذاردن تامین مناسب نمایید و سپس با مجوز قضایی از کشور خارج شوید

با سلام . امکان وثیقه گذاری برای رفت و بازگشت بدون مشکل برای شما وجود دارد.

با عرض سلام

با توجه به اینکه شما سربازی نرفته اید نیازمند گذاشتن پول تحت عنوان وثیقه در بانک قوامین میباشد و چون کشور مقصد غیر زیارتی میباشد میزان وثیقه شما به مراتب بیشتر خواهد بود
طبق آخرین اطلاع بنده در سال ۹۵ سفر زیارتی ۲ ملیون و سفر غیر زیارتی ۱۵ ملیون تومان بود

با تودیع وثیقه میتوانید از کشور خارج شوید.

با سلام و احترام ؛مشمولین سربازی با سپردن وثیقه میتوانند از کشور خارج شوند