در قانون اذن پدر در ازدواج دختر باکره، منظور از لفظ باکره چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #67652125

آیا می‌توان بکارت دختر را به روشی غیر متعارف از بین برد و پس از مراجعه به پزشکی قانونی، بدون نیاز به اجازه پدر عقد کرد، در حالی که دختر شوهری نداشته و مطلقه نیست اما بکارت ندارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت از بین رفتن بکارت امکان ازدواج بدون اذن پدر برای دختر امکان پذیر میباشد
اما اگر این اتفاق در اثر رابطه نبوده یا باکره میباشد و پدر با این ازدواج مخالف است بهتر است ازدواج از طریق قانونی و اجازه دادگاه صورت گیرد

این کار کاملا غیر عاقلانه است و موجب زوال اذن پدر نمی شود.

سلام ازالت بکارت ممکن است در اثر حادثه و یا موارد مشابه دیگری اتفاق بی افتد و در صورت از بین رفتن آن اذن پدر ساقط میگردد !