زوجه میتوان عسر و حرج خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #66617467

سلام
همسرم طی یک خود زنی رفته نامه پزشکی قانونی گرفته و از من شکایت کرد توی دادگاه کیفری که پرونده پس از مدتی بدلیل نداشتن شاهد و ادله کافی منع تعقیب خورد حال اگر همسرم بخواهد درخواست طلاق بده نامه پزشکی قانونی که دارد میتواند بعنوان عسر و حرج طلاق بگیرد به نتیجه میرسد عسر و حرجشان در صورتی که بنده بهشون دست نزدم؟
اگر باهمسرم رابطه از دبر داشته باشم بیش از ده بار و او راضی باشد ولی در دادگاه بگوید که راضی نبوده
آیا میتواند از این طریق طلاق بگیرد و عسر و حرج ثابت بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ورد شکایت ، طلاق ازطرف زوجه منتفی است

سلام
امکان استناد به نامه پزشکی قانونی با توجه به اینکه پرونده منع عقیب خورده و ادعای ایشان اثبات نشئه است،وجود ندارد
در خصوص ارتباط، در صورتی که با رضایت ایشان حادث شد مشکلی نخواهد بود و اگر ایشان ادعایی در خصوص اجباری بودن این امر دارنهد باید بتوانند آن را اثبات نمایند

سلام- همسرتان نمی تواند از شما طلاق بگیرید. چون شما می توانید به نامه پزشکی قانونی و رای صادره اعتراض نمائید.