یه مرد مجرد میتونه بچه ای رو به فرزند خواندگی قبول کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸,۳۸۲ #66246951

باعرض سلام وخسته نباشید.
میخواستم بدونم یه مرد مجرد میتونه بچه ای رو به فرزند خواندگی قبول کنه یا نه؟ اگه اره شرایطش چیه؟

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.خیر ، با توجه به ماده ۵ قانون حمایت کودکان ونوجوانان بی سرپرست وبد سرپرست چنین امکانی برای مردان مجرد نیست.

سلام. خیر این امر امکان پذیر نمی باشد. شما فقط می توانید حامی کودکان بهزیستی شوید. امکان فرزند خواندگی برای زوج ها با احراز شرایط لازم و در نظر گرفتن تعهدات مختص موجود است و دختران و زنان مجرد نیز به همین شکل اما فقط از بین فرزندان دختر بهزیستی می توانند فرزند خواندگی بپذیرند.

با سلام شما فقط میتوانید حامی باشید و با تعیین مدت زمان مثلا ماهی دوبار قرار ملاقات در مرکز برای دیدن حامی باتشخیص مرکز مورد نظر انجام دهید

نخیر .
فرزندخواندگی به افراد مجرد غیرممکنه

فرزند خوانده به مردان مجرد داده نمی شود
شرایط فرزندخواندگی به مادران مجرد هم خاطرنشان کرد: در قانون فرزندخواندگی مصوب ۱۳۵۳ به افراد مجرد اجازه فرزندخواندگی داده نمی شود؛ این قانون در سال ۱۳۹۲ اصلاح و به زنان مجرد اجازه داشتن فرزندخوانده را داد اما مردان مجرد همچنان از این قاعده دور هستند.
زنان مجرد بالای ۳۰ سال شرایط تقاضای فرزندخواندگی را دارند؛ زنانی که دیگر قصد ازدواج ندارند البته ازدواج بعد از گرفتن فرزندخوانده، منع قانونی بر این افراد متصور نمی کند. اما باید توجه داشت که اولویت بندی در واگذاری فرزند وجود دارد و خانواده هایی که شرایط بچه دار شدن را هرگز ندارند بر زنی که مجرد است اولویت دارد.

با درود مردان مجرد خیر.
دختران مجرد هم برای گرفتن فرزند خوانده باید حداقل ۳۰ سال سن داشته باشند و البته فقط سرپرستی دختران را می‌توانند اخذ کنند.

همچنین زوجین دارای فرزند هم برای پذیرش فرزند خوانده باید حداقل یکی از آنها بیش از ۳۰ سال سن داشته باشد.

سرپرست اولویت با زوجین فاقد فرزند است .
همچنین زنان و دختران مجرد نیز با داشتن شرایطی مانند : نداشتن سوء پیشینه ، احراز تمکن مالی و ..... میتوانند نسبت به دریافت فرزندخواندگی هر یک از فرزندان دختر سازمان بهزیستی کشور اقدام نمایند ولذا قانون در خصوص مرد مجرد فرزندخواندگی رانپذیرفته است.