بهترین عنوان قرارداد برای انتقال سهام شرکت سهامی خاص چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۶۲۳ #65555141

سلام

یک شرکت سهامی خاص تازه تاسیس می باشد، بعبارتی شرکت دارایی و ارزشی ندارد و بصورت کاغذی فقط ثبت شده است. ولی بعد از مدت کوتاهی از ثبت در اداره ثبت (هنوز در سامانه مالیاتی برای دریافت کد اقتصادی و .... اقدام نشده است)، افراد جدیدی قصد تملک شرکت بدون اینکه اسم آنها بین اعضای سهامداران و هیات مدیره باشد دارند،(افراد جدید بدلایل قانونی منع از ثبت شرکت دارند).

به نظر شما بهترین و ساده ترین و معتبرترین و محکمترین قرارداد و روش برای انتقال سهام سهامدارن قبلی به جدید چیست؟

به نحوی که مسئولیت شرکت کاملا از سهامداران قبلی سلب شود و در ضمن اسامی افراد جدید هم بطور رسمی در بین سهامداران و اعضای هیات مدیره نباشد و افراد جدید هم مطمئن باشند که شرکت در تملک آنهاست و هر زمان بخواهند میتوانند انتقال سهام را به نام خود انجام دهند (با حضور و یا بدون حضور سهامداران قبلی برای امضای یا عمل خاصی).

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض کردم خدمتتان انعقاد هرگونه قراردادی شما را به مطلوبتان نمی رساند
حال اگر اصرار به بستن قرارداد دارید می توانید قرارد دادی به استناد ماده ۱۰ قانون مدنی مبنی بر صلح آن مقدار سهام در مقابل مبلغی پول ببندید
اما باز هم عرض می کنم به استناد قانون تجارت هرگونه خرید و فروش سهام باید ثبت شود
موفق باشید

باسلام
دوست عزیز با توجه به آمره بودن قانون تجارت الزاما هرگونه نقل و انتقال سهام باید ثبت شود.
قراردادی که محکم و معتبر باشد در این زمینه وجود ندارد .

با سلام
هر گونه نقل وانتقال قانونی سهام بایستی ثبت شود

با سلام.براساس قانون تجارت انتقال سهام با نام باید در دفتر انتقال سهام ثبت شود و صورتجلسه ای تنظیم و به اداره ثبت شرکتها ارسال شود

با درود هر گونه خریدو فروش باید ثبت شود

باسلام طبق قانون تجارت هر گونه نقل انتقال سهام بایستی به امضای اعضای هیت مدیره برسد وبعد انجام تشریفات انتقال بایستی بطور قانونی در ثبت شرکت ها به ثبت برسد.

با سلام وفق قانون تجارت انتقال سهام با نام باید در دفتر انتقال سهام ثبت گردد و صورتجلسه ای تنظیم شود و به اداره ثبت شرکتها نیزارسال گردد