رسید دریافت پول بصورت دست نویس عرفا تا چه مبلغی قابل طرح دعوی می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۶۷ #65544950

رسید دریافت پول بصورت دست نویس عرفا تا چه مبلغی قابل طرح دعوی حقوقی است که منطقی باشد م منجر به نتیجه شود؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسید دریافت وجه حتی بصورت دستی اقرار و مستند خواهد بود ولی اگر اقرار به دریافت نقدی باشد طبیعتا نمیتوانید هر مبلغی که بخواهید قید کنید مگر رسید واریز و دریافت و اسناد دیگری نیز موجود باشد که به رسید شما سندیت بدهد

سلام با توجه به اینکه معمولا عرف خاصی در رویه دادوستدها وجود داردوبیشتر از اسناد تجاری مثل چک وسفته استفاده می شود.مبلغ های منطقی در رسید عادی می تواند مورد قبول باشد و افراد معمولا نقدینگی ها با مبلغ زیاد را از طریق اسناد بانکی جابجا می کنند ..به هرحال در سند عادی هم به هر مبلغ قابلیت ادعا را دارد واگر امضا بدهکار نیز ذیل سند باشد بین طرفین اعتبار قانونی را دارد..مگر اینکه فرد بدهکار ادعای جعل یا انکار موضوع رابنماید واسنادی ارایه نماید که محرز شود دین سندعادی را با تاریخ موخر بر سند پرداخت نموده که دادگاه در این خصوص رسیدگی لازم را انجام خواهد داد

سلام
تا هر مبلغی را میشود با رسید اثبات کرد.
منتها با توجه به اینکه شرایطی در خصوص دریافت پول تا سقف خاصی بصورت نقد در بانکها حاکم است
اگر مبلغ بالا باشد علاوه بر رسید ادله و مدارکی دیگری نیز لازم است.
و طرف مقابل نیز میتواند خلاف این مورد را به اثبات برساند.
که این موارد بسته به نوع دعوا و شرایط آن متفاوت است.

سلام وقت بخیر
برای دریافت وجه به استناد ارائه رسید تا هر مبلغی قابل وصول است ضمن اینکه دعاوی مالی بیشتر از بیست میلیون در صلاحیت دادگاه و کمتر از این مبلغ در صلاحیت شورای حل اختلاف است.

مبلغ خاصی ملاک نیست تا بیست میلیون در شورای حل اختلاف و بالاتر از آن در دادگاه حقوقی رسیدگی میشود