تقسیم نا عادلانه ارث پدری چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۶۵ #65091655

باسلام
پدرم فوت شده و در زمان حیات اقدام به تقسیم ارث نمودند و برادر بزرگتر دو برابر ارث گرفته و پدرم همیشه معترض بودند ولی برای احترام چیزی نگفتند فقط یه کاغذ دست نویس نوشتند و همگی امضا کردند در حال حاضر بنده میتونم به نحوه نا عادلانه ارث شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان حیات تقسیم ارث نداریم و مالک میتواند در زمان حیات اموال خود را به هر کسی منتقل کند لذا اعتراضی نسبت به انتقال اموال در زمان حیات مسموع نیست اما اگر در غالب وصیت نامه در مورد اموال در زمان حیات وصیتی نامه تنظیم کرده تا یک سوم اموال حق وصیت دارد و مازاد بر ان نیاز به تنفیذ همه وراث است مدارک باید در هر حال بررسی شود

سلام
موضوع باید بررسی شود و به نظر تقسیم ارث در زمان حیات مفهوم ندارد و ظاهرا پدر شما با اراده شخصی اقدام به انتقال اموال نموده است

اعتراض نمودن شما بستگی به متن نوشته شده دارد بایستی این مدرک را بررسی نماییم تا بتوانم به شما پاسخ صحیحی بدهم

سلام امکان طرح شکایت و پیگیری امر را در صورتی که ادله کافی داشته باشید دارید

اگر در هنگام حیات پدرتان تقسیم شده باشد به معنی تقسیم ترکه نیست و معنی انتقال دارد. لذا اعتراض شما مسموع نخواهد بود .