آیا اورژانس اجتماعی کاری میتونه برای من بکنه یا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲,۰۲۳ #64839492

سلام.من دختری ۲۰ساله هستم که پدر و مادرم از بعد از تولد من تا سال گذشته دارای مشکلات و دعواهای خانوادگی بودند.به حدی که من در کودکی به همراه مادرم سه سال بدون سرپرست در شهرستان نزد پدربزرگ و مادربزرگ مادری ام زندگی کردم.همیشه با اصرارهای من و فامیل دعوا خاتمه می یافت.دعواهای خانواده ی ما درحد کتک کاری بود و من تا پارسال حتی جای خودمو خیس میکردم و حتی از لحاظ روحی هم مشکل دارم.
برای آخرین تلاش خانواده ام رو پیش مشاور بردم که خداروشکر خوب افاقه کرده...اما انها بعد از کرونا از آمدن پیش مشاور سر باز میزنند.
خیلی مرا کتک میزنند،فشارهای روحی و روانی به من وارد میکندد و مورد توهین و تهدید قرار میگیرم..خسته شده ام..اگر هم بخوام شکایت کنم یا کاری انجام بدم هم یا منو میکشند یا از خونه بیرون میکنند.
تروخدا بهم بگید چیکار میتونم بکنم..؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اولا شما در سنی هستید که می توانید مستقل زندگی کنید دوم با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با درود ابتدا با همان اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

با سلام، ضمن اعلام همدردی باید به عرض برسانم که شما به صورت کلی این حق را برای شکایت از آنها برای اخذ نفقه و خرجی و یا حسن معاشرت و سایر موارد را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خواهید داشت چراکه همانطور که فرزند در مقابل والدین وظایفی دارد، والدین نیز در مقابل فرزند وظایفی دارند که قانون از آنها حمایت می‌کند، منتها شما در ابتدا از این راه وارد نشوید چونکه در هر صورت پدر و مادر شما هستند و اگر امکان دارد با آنها صحبت کنید و یا به طرق دیگر از جمله پیدا کردن کار و یا ادامه تحصیل این فشار را کمتر کنید ولی اگر بعد از همه ی این موارد نتیجه نگرفتید ابتدا با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید و اگر به نتیجه نرسیدید آخرین راه تان اقدام به شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با عنوان اخذ نفقه و برای فحش و کتک کاری هم با عنوان کیفری و ضرب و شتم و عدم امنیت باشد، آرزوی استقامت سلامتی و موفقیت دارم براتون موفق باشید

کمک گرفتن از اورژانس اجتماعی در این موارد ک شما امکان یا تمایلی برای شکایت ندارید بسیار موثر هست ک از طریق گفتگو و ارائه راهکار میتواند کارساز باشد همچنین در صورت تمایل ب شکایت نیز میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید ک البته حتما باید دلیل و مدرک ارائه دهید....همچنین برای مشکلات روحی و دیگر مشکلات مخل زندگی میتوانید از مشاوره های روانشناسی و عنداللزوم از روانپزشک متخصص در این زمینه کمک بگیرید....از صمیم قلب امیدوارم ک مشکلاتتون حل و فصل بشه

درود
اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳قطعا به شما کمک خواهد کرد و اگر نیاز به طرح شکایت هم باشد حتما راهنمایی تان خواهند کرد .

با سلام و ادب
چون اشاره نمودید شکایت کردن برای شما خطر دارد بهتر است از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید.

سلام
از طریق مشاور خانواده حتماااا اقدام بفرمایید. پدر و مادر شما متاسفانه درکی از زندگی ندارن و متاسفانه ترس و خشونت رو به شما تزریق کردن. حتما حتما بازسازی روحی بفرمایید.