درخواست شناسنامه برای غیر ایرانی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۴ #64263101

سلام میخاستم ببینم کسی که توی ایران بدنیا اومده ولی پدر و مادرش افغانستانی هستن میتونه شناسنامه بگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط باید تابعیت ایرانی داشته باشید.

با سلام و احترام
تولد در ایران
اقامت قانونی در ایران
ورود قانونی به کشور
گذر نامه داشتن پدر و مادر
با شروط فوق میتوانید اقدام کنید

سلام
بله در صورتیکه این ۴ شرط را دار باشید میتوانید جهت اخذ شناسنامه اقدام نمایید:
۱-اقامت قانونی در ایران ۲_ ورود قانونی به کشور ۳_گذرنامه دار بودن پدر ۴_تولد در ایران

با توجه به قوانین موجود فعلا شناسنامه نمیتوانید دریافت کنید ابتدا بایستی درخواست اخذ تابعیت نمایید و مراحل آنرا طی نمایید .

با سلام
جهت اخذ شناسنامه ایرانی بایستی ابتدا تحصیل تابعیت ایرانی را اخذ نمایید لذا برای گرفتن تابعیت ایرانی چندین شرط لازم است که عبارتند از :
به سن هجده سال تمام رسیده باشند.
پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.
فراری از خدمت نظامی نباشند.
در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند.

در صورت اثبات این موضوع که در ایران متولد شده اید و در صورت قانونی بودن اقامت خانواده خود میتوانید درخواست اخذ تابعیت را ارائه کنید .

با سلام. اگر در قسمت پرسش و پاسخ جستجو کنید، بارها این سوال شما توسط همکاران ارجمند جواب داده شده است. https://www.bonyadvokala.com/questions/۱۳۰۱۳
صدور شناسنامه برای این افراد ، مستلزم ۴ شرط است. : اقامت قانونی در ایران ، ورود قانونی به کشور ، گذرنامه دار بودن پدر و تولد در ایران از شرایط صدور شناسنامه برای این افراد است .