من از مالک باید شکایت کنم یا زوجه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #63982130

همسر من پنج روز مانده به سال منزل ترک منزل میکند و تمام وسایل من شخص یخچال و تلویزیون و جهزیه خودش رو بدون احازه میبرد خونه پدرش. پنج تومن پول پیش اجاره هم که من واریز کردم به حساب مالک چون قول نامه به حساب زوجه بود مالک به او تحویل میدهد. و حتی چک ضمانت هم که بنام من بود تحویل زوجه میدهد. الان من از مالک باید شکایت کنم یا زوجه؟ ممنون مرسی
البته عدم تمکینش در حال رسیدگی هستش. تکلیف پنج تومن و چک ضمانت و دو عدد سکه که تو وسایلم بود چه میشود
ممنونم. البته خود زوجه نمیداند سکه ها تو کدوم وسیله هستش وگرنه اونم برمیدارد. سپاس

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.چون قولنامه به نام همسرتان بوده است.بنابراین موجر میبایست مبلغ ودیعه را به زوجه تحویل دهد.
۲.شما میتوانید دادخواست استرداد وسایل شخصی را مطرح کنید
البته باید در دادگاه اثبات کنید که ان وسایل متعلق به شما بوده و زوجه آنها را برده است .

باسلام
باتوجه به اینکه قرارداد به نام زوجه بوده موجر موظف بوده که مبلغ وچک ضمانت را به زوجه تحویل دهدوشما استرداد لاشه چک رااز زوجه درخواست بفرمایید

با سلام
اولا با توجه به اینکه قرارداد اجاره بنام زوجه بوده لذا ایشان این حق را جهت اخذ ودیعه از مالک داشته هرچند وجه را شما واریز نموده باشید
ثانیا در خصوص استرداد وجه واریزی و یک فقره چک ضمانت تخلیه نیز چون چک بنام شما می باشد این حق برای شما هست که در صورت عدم استرداد لاشه چک به شما علیه همسر ومالک طرح دعوی نمایید همچنین در مورد واریز وجه نقد
ثالثا در خصوص وسایل شخصی نیز در صورت اثبات موضوع وارائه فاکتور خرید قابل استرداد خواهد بود