آیا اول درخواست عدم تمکین بدهم یا عدم پرداخت نفقه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۸ #63916423

باسلام
وقت بخیر
میخواهم در خصوص زوج که از زندگی در منزل مشترک با زوجه خودداری میکند و قرارداد اجاره منزل به نام زوج میباشد، در خصوص عدم تمکین، عدم پرداخت نفقه و درخواست مهریه شکایت کنم. اما نمیدانم ترتیب اجرای این مراحل کدام بهتر است تا هم به حقوق قانونی برسم و هم حق طلاق را بگیرم.

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت تحقق شروط عقد نامه بدوا دادخواست نفقه را مطرح نمایید تا در صورت محکومیت وعدم پرداخت از ناحیه زوج بتوانید دادخواست طلاق را بعلت عدم پرداخت نفقه وتحقق شروط عقد نامه به اجرا بگذارید

سلام
شما می توانید اقدام به ثبت دادخواست الزام ایشان به حسن معاشرت و همچنین پرداخت نفقه را بخواهید
برای مطالبه مهریه نیز می توانید مبادرت به طرح دعوا نمایید
البته علت امتناع زوج نیز ممکن است مورد توجه واقع شود

تمکین اززوج مطرح می شود نه زوجه
مهریه را زمانی اقدام کنید که زوج مال و اموال داشته باشد

به علت عدم حضور وی در منزل به مدت طولانی و اثبات آن می توانید درخواست طلاق به علت عسر و حرج را نیز مطرح کنید.

در صورت ترک انفاق وی می توانید شکایت و مطالبه کنید و با اثباتش می توانید درخواست طلاق نیز داشته باشید. علاوه بر آن اگر مالی به نامش هست که جزو مستثنیات دین نباشد می توانید از طریق مراجعه به اجرای ثبت آنرا من باب مطالبه ی مهریه توقیف کنید. میتوانید برای مطالبه ی مهریه دادخواست حقوقی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز بدهید.