ادعا میکند که دیگر زن و شوهر نیستیم؛ راهکارش چی هست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۰۳ #63415599

سلام خسته نباشید زوجه بعد از ۲۰ سال زندگی و داشتن ۳ تا فرزند دختر ۱۰ الی ۱۸ سال بعد از افشا شدن خیانت و روابط نامشروع منافی عفت اش از منزل مشترک فرار کرده و ادعا میکند که به دیگر زن و شوهر نیستیم و به همدیگر نامحرم میباشیم؟ در نوع خود جالب هست . اگر راهنمایی فرمایید راهکارش چی هست ضمنا عدم تمکین اش هم چون دادگاه اصلا نیامد محکوم و قطعی شده است ۳ بار اجرای احکام ابلاغیه فرستاده اهمیت نداده و ادرس مشخص ندارد هر روز منزل یک فامیل هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه زوجه منزل راترک کرده ورای عدم تمکین صادر شده ازموارد ناشزه است وقطع نفقه،،وبرای زوج حق ازداوج مجدد ایجاد میشود،،همینطور میتوند زوجه رامطلقه کند،

باسلام

قبل از جاری شدن صیغه طلاق ادعای واهی محسوب میشود.

سلام
تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده است شما زن و شوهر هستید

درود
تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده عقد ازدواج پابرجا است و ایشان زوجه شما محسوب می شوند

سلام باید طلاق جاری شود.

سلام ‌ تا صیغه طلاق خوانده نشود زن و شوهر هستید

با احترام تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده است شما زن و شوهر هستید و اگر تمکین نکنند ناشزه محسوب می شوند