میتوانم بابت نفقه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۴۵ #62851144

با سلام خسته نباشید
۹۸.۱.۱ شوهزم از خانه بیرون کرده در منزل قفل بود و گزارش ۱۱۰ داشتم و چند بار مراجعه راه نداد و یبارم مادرش بنده را ضرب و شتم قرار داد و بازپرسی کیفرخواست صادر شد و بنده دادستان مراجعه نمودم بچه هام مریض هست ایشان حقوق بالای ۴ میلیونم دارند و دو خانه دارند مادرشان نمی گذارند خانه مستقل بیاورند و در نامه دادستان به کلانتری کلید خانه خالی را داده و وسایل نداد اونم با کیفرخواست شفاهی به کیفری۲ ۱۰ رفت اونجا هم محکوم به یکسال زندان شده و تمکین رو نوشته ترک خانه نمودم ۱۲.۱۰ یک روز قبل از جلسه ترک ۱۲.۱۱ منزل نمودم نوشته درحالی که جلسه کیفری نگفت و تمکین درنوشته درحالی که خودش درخواست طلاق اده و در پرونده ای همش روزهای متفاوت می گوید خانه را ترک کردم بنده گزارش دارم از خانه بیرون کرده حالا این تمکین نوشته برای حبسش اثر دارد و نمیکن هم نوشته دو روز مراجعه نکنم ناشزه میشوم تو متن تمکین زوج نوشته سوالم اینجاست بنده سه بار مراجعه کردم یبار مادرش نذاشت خانه گطارش ۱۱۰ نوشت و یبارم الکی در را قفل کرده بود ماددش گفت نبست خونه گزارش ۱۱۰ نوشتند و یبار مراجعه کردم کلانتری زنگ زدن جواب ندادیم توانم حال نفقه اقدام کنم و این گزارشها بر تمام ارداتمند من خانه مادرش خوف و ترس دارم مادرش بچه هام میزنه خودم شوهرم اصلا هیچی بهش نمیگه

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتی که اثبات کنیدسکونت با زوج در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای شما می باشدمیتوانیدطرح دعوی کنیدو نفقه به شما تعلق میگیرد.

بله درصورتی که اجازه ورود به شما ندهند شما میتوانید شکایت ترک انفاق نمایید و مدارک ومستندات و گرارشهای کلانتری را به همراه داشته باشید.