با توجه به اینکه جانباز نیروهای مسلح می باشم می توانم از بیمه و مالیات معاف گردم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۳۱۸ #62227173

با سلام
اینجانب کارمند قراردادی شرکت نفت می باشم و از جانبازان ارتش ولی در بنیاد درصد ندارم و بیمه و مالیات پرداخت می کنم با توجه به اینکه جانباز نیروهای مسلح می باشم می توانم از بیمه و مالیات معاف گردم؟
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مالیات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جانبازان وایثارگران معاف میباشند

با سلام و احترام وفق قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب ۹۱ ایثارگران از پرداخت بیمه و مالیات معاف می باشند

سلام شما از پرداخت مالیات بر حقوق معاف هستین.

طبق قانون خدمات رسانی به ایثارگران و قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان از حق بیمه اعم از خدمات درمانی و عمر و بیمه تکمیلی و مالیات مطلقا معاف هستند

طبق قانون ایثارگران از پرداخت بیمه و مالیات معاف هستید

معافیت جانبازان سرافراز براساس کد جانبازی در بنیاد مربوطه بوده و دارایی و بیمه با استناد بر درصد جانبازی، نسبت به معافیت های قانونی در اسناد ارسالی از کارگاه شما اقدام می کنند. به نظر می رسد با مراجعه به بنیاد جانبازان موضوع را پیگیری و یا با وکالت به همکاران بنده که در این کار خبره می باشند کار را به سرانجام مطلوب برسانید.

با سلام :
در صورتی که مدراک بتوانید ارائه نمایید به اداره مالیات که جانباز هستید ، طبق قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوبه ۹۱ ، ایثارگران و جانبازان از پرداخت بیمه و مالیات معاف هستند .