آیا میتوانیم چک ضمانت ایشون را به اجرا بگذاریم باید چه مراحلی طی شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۷۱ #62225028

ملکی برای ساخت داریم که قرارداد مشارکت با سازنده منعقد شد و ایشون از ادامه ساخت ملک خودداری کرده آیا قبلش باید از ایشون شکایت کنیم

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به مفادقراردادمنوط می باشد.

با سلام
باید مدارک بررسی گردد تا اظهارنظر قطعی صورت پذیرد چون اگر شروطی برای اجرا گذاشتن چک در قرارداد باشد شما نمی‌توانید خارج از شروط آن چک را به مرحله اجرا بگذارید

نوع ضمانت باید مشخص شود و پرونده میبایست بررسی شود

باسلام برابرقرارداد فی مابین اقدام نمایید

با توجه با مفاد قرار داد می‌توان شکایت کرد

با سلام
اگر چکها جهت حسن انجام کار یا ضمانت خسارات وارده باشد باید ابتدائا عدم انجام تعهد ایشان ثابت و الزام به ایفای تعهدات خواسته شود و سپس نسبت به چکها اقدام شود . در هرصورت باید ابتدای امر قرارداد فیمابین مطالعه شود تا راه حل مناسب پیشنهاد شود.

دادخواست بدید برای الزام به ایفای تعهدات