آیا میتوانند طلب همچنین مبلغی از من بکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #62151468

با سلام و احترام اینجانب در یک تعاونی مسکن عضو میباشم که از بدو کار تا الان قریب ۷ سال میباشد که تاسیس شده و در شرایط فعلی کارهای عمرانی در حال اتمام میباشد که هنوزم به طور قطع تاریخ دقیق اتمام مشخص نمیباشد از مهر ماه سال ۹۸ به دلیل مشکلات عدیده ای که برای تعدادی از اعضاء به جهت تهیه مسکن پیش آمده بود تعاونی با قبول مسئولیت اجازه اسکان به این اعضاء در شرایط کارگاهی داد ولی اینجانب به دلیل ایمن نبودن شرایط محل زندگی حاضر به سکونت نشدم و از تیرماه سال ۹۹ ساکن شدم البته هنوزم بسیاری از استانداردها از قبیل آسانسورها اخذ نشده و شرایط از کارگاهی خارج نشده نکته اینکه هیئت مدیره خود برج از تیر ماه سال ۹۹ طبق قانون تملک آپارتمانها انتخاب شده و مسولیت امور را عهده دار شده ان و قبل این تاریخ مسئولیت با تعاونی بوده حالا این دوستان هیئت مدیره از بهمن ماه سال گذشته طلب پرداخت شارژ میکنن در صورتیکه تا تیر ماه امسال اینجانب اصلا ساکن نبودم و حتی سرسوزنی از منابع انرژی استفاده نکردم لذا سوالم اینه آیا اصلا میتونن طلب همچنین مبلغی از من بکنن در صورتیکه نه شرایط استاندارد بوده و نه در زمان مسئولیت هیئت مدیره؟ و این هم عرض کنم که اگر اعضاء ساکن نمیشدن اصلا هزینه شارژ معنی نداشت چون تعاونی موظف به تکمیل و تحویل واحدها به اعضاء بوده و تحمیل این هزینه ها فقط به دلیل سکونت غیرقانونی ساکنین بوده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از زمانی که ملک رسما به شما تحویل داده شده باشد باید شارژ را بپردازید و اسکان یا عدم اسکان شما تاثیری در موضوع و مقدار شارژ ندارد .