یافتن دفتر ثبت اسناد که آدرس و شماره آن را فراموش کرده ام چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷,۷۷۸ #62039474

حدود ۵ سال پیش در یک دفتر ثبت اسناد در مشهد حق طلاق را به همسرم دادم. الان شماره و آدرس آن دفتر یادم رفته! چطوری میتونم شماره و آدرس اونجارو پیدا کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، در اداره ثبت اسناد و املاک مشهد به بازرسی کانون سردفتران و دفتر یاران مراجعه کنید تا راهنمایی کنند

درود بر شما
به یکی از دفاتر مراجعه کنید راهنمایی خواهید شد.

با سلام
با حضور در یک دفتر خانه و دادن مشخصات و یا دادن کد ملی و همراه داشتن شناسنامه میتوانید به ادره ثبت مراجعه کنید
چون تمام اسنادی که توسط دفتر خانه ها صادر می شوند دارای کذ رهگیری هستند.

با حضور در دفتر اسناد رسمی با ارایه کد ملی و شناسنامه از اداره ثبت اقدام خواهد شد

از طریق اداره ثبت اسناد میتوانید دفترخانه را پیدا کنید .

سلام
اسنادی که توسط دفترخانه صادر می شوند دارای کد رهگیری هستند با ارائه شماره ملی خودتان می توانید پیگیر اسناد خود باشید و از این طریق سند مزبور و دفترخانه تنظیم کننده آن را شناسایی کنید.

با سلام
با مراجعه به نزدیک ترین دفتراسناد می توانید استعلام بگیرید و مشخص میشه کدام دفترخانه بوده