آیا این شرط ضمن عقد درست است و دفاتر ازدواج ثبت می کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۲ #61981674

با سلام و احترام

در زمان عقد خانواده زوجه بر مهریه بالا به جهت شان خانوادگی تاکید دارند، خود زوجه می گوید برایم مهم نیست. توافق بر این شده است که ۱۵۰۰ سکه بهار آزادی مهریه باشد، با این شرط ضمن عقد که به ازای هر سال زندگی زوجه حق مطالبه ۲ سکه را داشته باشد، مثلا پس از ۵ سال زندگی مشترک، ۱۰ سکه از طرف ایشان قابل دریافت باشد.

آیا این با عندالمطالبه بودن مهریه منافاتی ندارد؟
بهترین متن حقوقی برای نوشتن این شرط در هنگام عقد چیست؟ (سپاسگزار میشم متنی را پیشنهاد فرمایید)

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . این شرط باطل میباشد و تاثیری ندارد .

سلام.همچنین شرطی بلطل می باشد.

بادرودوسلام چنین شرطی صحیح و معتبر می باشد.

خیر همچین شرطی باطل هست و ارزش قانونی نداره

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر درست نیست و باطل است اگر بتوانید مهریه را عند الستطاعه کنید بهتر است .

بهتره مهریه عندالاستطاعه قرار داده شود

باسلام
این شرط باطل است