مهریه قابل وصول چندتاست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۶ #61798428

سلام.
من به تازگی قصد ازدواج دارم
آیا این صحت دارد که هر چندتا که مهریه ثبت شود در زمان اجرا فقط ۱۱۰ سکه رو زن میتونه دریافت کنه؟
راهنمایی لطفا

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فاقد صحت است ...

با سلام بله ۱۱۰تا اندر مطالبه است الباقی باید همسر شما داشته باشد

با سلام
خیر این امر باور غلط میباشد و زوجه میتواند تمامی مهر خود را از زوج مطالبه نماید

محدودیتی برای وصول مهریه به هرتعداد که باشد وجود ندارد فقط تا میزان ۱۱۰ سکه عندالمطالبه و زوج مکلف است بی قید وشرط پرداخت نماید اما نسبت به مازاد مشروط بر ملائت مالی زوج میباشد.

باسلام در خصوص مهریه هیچ من برای تعداد خاص وجود ندارد و به عبارتی شما هر چند عدد که سکه بهار آزادی مهریه داشته باشید قابل مطالبه می باشد

با سلام ...
خیر کاملا تصور غلطی می باشد ؛ و هر میزان توافق مهریه قابل مطالبه و بر ذمه زوج می باشد.

با سلام
خیر تمام مهریه را میتوانید با ارائه دادخواست مطالبه نمایید.