حضانتشو میدن به من یا پدرش؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #60767953

سلام،
من میخوام از شوهرم جدا بشم چون اعتیاد داره و منو حبس میکنه توی خونه نمیزاره جایی تنها برم خونه مادرم یه کوچه از خونه خودمون فاصله داره اما میگه یا باید مادرت یا داداشت بیان دنبالت ببرنت و بیارنت یا خودم میبرمت و میارمت اصلا انگار اسیر گرفته هیچ کسی از فامیلامو نمیزاره بیان خونمون حتی خانوادم الان من میخوام جدا بشم اگه برم خونه مادرم میتونه از طریق قانونی منو برگردونه به خونم؟ حتی اگه خودم به قانون بگم نمیخوام برگردم مهریم ۷۰۰ تا سکه تمام بهار آزادیه دخترمم ۷سالشه حضانتشو میدن به من یا پدرش؟ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتواند تقاضای تمکین کند در مقابل شما هم میتوانید مهریه به اجرا بگذارید
حضانت دختر تا ۷ سال اولویتش با شما است بعد ۹ سال خودش تصمیم میگیرد
دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج دهید و به موارد یاد شده اشاره کنید ولی باید اثبات نمایید

سلام خیر ایشان میتواند دادخواست الزام به تمکین برعلیه شما به جهت بازگشت به خانه مطرح نمایید که شما میتوانید با عنوان موارد موجود عسرو حرج خود را به عنوان دلیل عدم بازگشت مطرح نمایید و با احراز عدم صلاحیت زوج حضانت آن به شما واگذار میگردد!

باسلام
در صورت عدم رضایت شما برای رجوع خیر به زور نمیتوانند و نیز اگر اثبات نمایید اعتیاد دارد میتوانید عدم صلاحیت زوج را از دادگاه بگیرید و دخترتان را به حضانت خود در بیاورید