فحاشی و تهدید و فحاشی به مقدسات زندان دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #60298070

سلام خسته نباشید... آیا توهین به مقدسات الهی(کفر) تهدید در دنیای مجازی (اس ام اس) زندان خواهد داشت؟ چگونه بی گناهی خود را ثابت کنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مجازات توهین به مقدسات الهی باتوجه به نوع توهین و مقدسات شلاق و در موارد خاص اعدام است
تهدید در دنیای مجازی نیز مصداق جرم است .

سلام.بسته به نوع توهین و مخاطب ان از زندان تا اعدام را شامل میشود.

با سلام
توهین به مقدسات اعم از از توهین و دشنام به ائمه معصومین و حضرت صدیقه طاهره، مجازات یک تا پنج سال حبس را در بردارد
توهین و دشنام به هر یک از انبیای عظام الهی، مجازات اعدام را در پی دارد
توهین و اهانت به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری نیز شش ماه تا دو سال حبس دارد
در خصوص تهدید و توهین از طریق فضای مجازی نیز مجازات حبس و شلاق در پی خواهد بود