اگر صیغه به دائم تبدیل نشود؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۳ #60172597

در دوران صیغه بکارت برداشته شده. الان دوران صیغه تمام شده و میخواستم عقد کنم که متوجه شدم خانواده همسرم به من دروغ گفتن و قبلا نامزد داشته ولی سالم بود بکارتش مشکل دروغ هایشان است و مداوم پشت سر دروغ میگویند میخواستم بدانم که اگه بهم بخورد حکمش چیست.ممنون خیلی برام مهمه منتظرم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوال شما حقوقی نیست

اگر شما عقدتون موقت بوده و تمام شده موضوع منتفی، برای ازدواج دائم اگر به تفاهم برسین ازدواج میکنین در غیر این صورت الزامی برای شما وجود نداره .در کل سوال شما ی کم مبهم .

اگر منظور شما از صیغه، نامزدی است: وعده ازدواج ایجاد علقه زوجیت نمی‌ کند لذا هر یک از زن و مرد مادام که عقد نکاح جاری نشده می ‌تواند از وصلت امتناع کند و طرف دیگر نمی ‌تواند به هیچ وجه او را مجبور به ازدواج کرده یا از جهت صرف امتناع از وصلت مطالبه خسارتی نماید.
اگر منظور عقد موقت است که با انقضاء مدت از زوجیت خارج می‌شوید و الزامی به نکاح دائم وجود ندارد.

اگر با هم نزدیکی کرده اید مهریه کامل به زوجه تعلق می گیرد ولی الزامی به دایمی نمودن عقد ندارید.

با سلام
سوال مختصرا مبهم است
اگر شما عقد موقت بودید که قرار بود دایمی شود یا چی ؟
اگر شما عقد شده باشید و بکارت ازاله گردیده ، در اینصورت به هنگام طلاق تمام مهر به شما تعلق میگیرد
لطفد شفاف سازی نمایید یا از طریق خدمات قضایی اقدام نمایید .