آیا در صدور حکم جلب سیار ساعت مشخص نخواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰,۶۲۵ #60119

اگر برای جلب سیار ساعت معین نشود پس هر ساعتی میشه طرف را جلب کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هر زمانی می شود جلب کرد

با سلام بله اگر ساعت درج نشده محدودیت زمان ندارد

سلام خیر لذا طبق قانون از طلوع آفتاب تا غروب است .

درود بر شما
خیر در صورت مشخص نبودن زمان جلب ، از طلوع آفتاب تا غروب افتاب انجام خواهد شد .

جلب سیار بدون قید ساعت است لاکن زمان آن محدود به طلوع آفتاب تا غروب آفتاب خواهد بود.

در صورتی که در برگ جلب اشاره به ساعت انجام آن نشده باشد فقط ماموران می توانند از طلوع آفتاب تا غروب آن نسبت به دستگیری فرد مورد نظر اقدام کنند.
توجه داشته باشید جلب سیار در حوزه قضایی مربوطه صادر می شود .در هنگام جلب متهم به این نکته واقف باشید تا بعدا دچار مشکل نشوید

بله در جلب سیار معمولا ساعت قید نخواهد شد و میتوانید در هر زمان طرف را جلب کنید.