چگونه از طریق دادگاه برای ازدواج بدون اجازه ی پدر، اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۵۰ #59842195

چه زمان طول میکشد دادگاه رسیدگی کند به درخواست ازدواج بدون رضایت پدر دختر؟
و اینکه زمان احضار طرفین دعوا میشود طبق خواسته متقاضی باشد؟
یعنی آخرین روز دادرسی که مزاحمتی از طرف خانواده دختر برا خودش و پسر نباشد؟
کجا باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دفاتر قضایی دادخواست خودرامطرح کرده وبسته به شرایط پرونده تاریخ رسیدگی مشخص می شود وزمان دقیق مشخص نیست

سلام بامرجعه به دفاتر قضایی دادخواست خودرامطرح کرده وبسته به شرایط پرونده تاریخ رسیدگی مشخص میشود وزمان دقیق مشخص نمیباشد

باید ب دفترخدمات قضایی رفته و دادخواست خود را ارائه دهید

زمان رسیدگی دادگاه کمتر از ۵ماه است
طرفین درجلسه رسیدگی دعوت و دادگاه بررسی می نماید

با سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و دادخواست ارائه دهید.

باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست تقدیم کنید، امکان تعیین تاریخ رسیدگی توسط طرفین پرونده وجود ندارد بسته به شرایط پرونده
و شهر و تحقیقات و استعلام های لازم زمان رسیدگی آن متغیر است و به طور کلی نمیتوان به این پرسش پاسخ داد