از همسرم کتک میخورم؛ چطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۱ #59346484

سلام
من سال ۹۷ ازدواج کردم و بیست سالمه از اولی که ازدواج کردم کتک خوردم دو دفعه اعضای هر دو خانواده مان برای حل مشکلات با هم صحبت کردند ولی نتیجه ای حاصل نشد برای یک هفته همسرم باهام خوب رفتار میکند ولی بعدش جوری مرا کتک میزند که حیوان کتک نمیخوره از لحاظ روحی دیگه توانی برایم نمانده اصلا نمیدانم باید چه کنم و چطور شکایت کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید به کلانتری مراجعه و صورتجلسه تنظیم نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید .میتوانید شهود خودتان را هم معرفی نمایید.

با سلام
به هنگام ضرب و شتم برای شما میتوانید با تماس با پلیس ۱۱۰ و تنظیم صورتجلسه و معرفی شما به پزشکی قانونی جهت اقدام علیه ایشان از طریق همان کلانتری اقامه دعوی نمایید

با سلام. به محض ایراد ضرب و جرح با کلانتری تماس بگیرید تا موضوع صورت جلسه شود. با این گزارش و سایر ادله از جمله شهادت شهود، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و شکایت را ثبت کنید تا سریعا به پزشکی قانونی مراجعه کنید و...

با سلام
با مراجعه به پزشکی قانونی و کلانتری میتوانید شکایت ضرب و جرح علیه همسر خود طرح نمایید

سلام
می توانید با طرح و شکایت از ضرب و جرح عمدی در دادسرای محل سکونت خود به پزشکی قانونی معرفی شوید و با کمک گرفتن از شهادت همسایه ها
دلایل لازم برای اثبات وقوع جرم توسط همسر را جمع آوری کنید

سلام
باید در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری ضرب و جرح و آزار و اذیت مطرح کنید. می‌توانید هنگامی که شما را کتک زد به پلیس ۱۱۰ یا اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نیز تماس بگیرید تا گزارشی تنظیم کند. همچین میتوانید شهود خود را در دادسرا حاضر کنید و در نهایت اگر ایشان محکوم شود دیه و حبس دارد و بعلت سؤ رفتار و معاشرت میتوانید دادخواست طلاق نیز بدهید

از طریق دفاتر خدمات قضایی یا مراجعه به کلانتری میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید .