شکایت از همسایه بابت حق و حقوق به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۱ #58682967

خسته نباشید
آیا میتوان از ۵ همسایه در عرض ۹ سال مکرر مدیر لفظی نامیدن چراکه گفتم کاری ندارم و متصدی تاسیسات و حیاط باغچه دار و کارهای برقی و بعضی مواقع نظافتی بدون پرداخت هیچ هزینه اعم از ایاب و ذهاب، کرایه چون وسیله خودم بوده، و بخاطر نبودن ولی همسرشان ساکن دائم میباشد، دیگری اظهار به از دست دادن ۳۰℅ حافظه خلاصه تبانی با هم دیگر انکار و تهمت و افترا چرا که صورت بدهیکاری موارد فوق+ سواستفاده تک تک نغض موارد قانونی انجام ندادن چکار کنم نتیجه بگیرم ممنون از لطف شما عزیزان .

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مجموع متن سوال شما بسیار درهم و غیر قابل فهم است؛ اما در کل اگر قصد تبرع نداشتید و اقدامات با اذن طرف مقابل بوده میتوانید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اجرت المثل اعمال خود را مطالبه کنید.

اگر هزینهایی که انجام شده با اذن بوده قابل مطالبه است

درود
سوالتان مبهم نگارش شده و متاسفانه قابل پاسخگویی نیست .

با سلام وقت بخیر
اگر مطالبه حقوقی دارید با ادله و اثبات دادخواست به خدمات قضایی و کل سوال مبهم برای پاسخ دقیق تر سوال را شفاف بپرسید .

سوالتان بسیار مبهم است و من قادر به پاسخگویی نیستم

بنده هم متاسفانه متوجه سوال شما نشدم.

با درود سوال شفاف نیست و پاسخ دقیق مستلزم سوال دقیق است.