اگر دوباره به خاطر شرط بندی هایی که کردم حسابم مسدود بشه سابقه محسوب میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۰ #58384572

با سلام من حساب بانکی من اواخر اسفند بابت شرکت در آبان ماه ۹۸ در سایت شرط بندی مسدود شده البته من بعد آبان ماه هم چندین بار در سایت شرط بندی شرکت کردم سوال اینجاست که اگه این پرونده من در هر صورت تموم بشه و دوباره به خاطر شرط بندی هایی که کردم حسابم مسدود بشه سابقه محسوب میشه برام یا نه البته هنوز هیچ حکمی صادر نشده و چند روز هم هست دیگه بازی نمیکنم ولی میترسم بازی های بعد آبان ماه سابقه بشه برام و اینکه میشه حکم رو به جریمه نقدی تبدیل کرد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
طبق قانون مجازات اسلامی به میزان مندرج در قانون محکوم می شوید
و طبق قانون مجازات اسلامی باید ببینید مجازات حکم صادره مشمول ماده ۲۵ قانون مجازات می شود یا نه

با سلام و احترام
مطابق قانون مجازات اسلامی قمار با هر وسیله ای ممنوع و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس و یا ۷۴ضربه شلاق محکوم خواهند شد
موفق باشید

با سلام
به طور کلی مطابق قانون مجازات اسلامی قمار باهر وسیله ای ممنوع و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس ویا ۷۴ضربه شلاق محکوم می‌شوند و در صورت تجاهر (اصرارو تکرار جرم )به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند