دادگاه چه تصمیمی برای حضانت بچه میگیره؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۶۵۳ #57723751

سلام
من و همسرم قراره جدا بشیم و یک بچه حدودا یک ساله داریم همسرم قرار نیست حضانت بچه رو قبول کنه با این شرایط من باید از بچه نگه داری کنم و منم تواناییشو ندارم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حضانت برعهده مادرهست ولی اگر ایشان نپذیرندبرعهده شماست گذشته از مواردی که در قانون ذکرگردیده شماسعی نماییدباصحبت کردن باهمسرتون این موضوع روحل نمایید چونکه زندگی یک بچه یک ساله باجدایی پدر ومادرازهم کاملا به خطرمیفتد،یه مقداربیشتربه فکرآینده این بچه باشیدوتاجایی که میتونین ازطلاق پرهیز نمایید.

حضانت تا ۷سالگی بر عهده مادر است ودر این ایام نفقه با پدر وبعد از ۷سالگی دادگاه با رعایت مصلحت طفل حضانت را به پدر واگذاریا صلاحیت مادر را تمدید می کند ودر این فرض نیز نفقه در هرصورت با پدر است...توافق شما برای واگذاری حضانت به یک نفر اگر درراستای مصلحت کودک باشد دادگاه قبول می کند

مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است

درود
ذکر نکردید زوج هستید یا زوجه.

بااحترام
حضانت را یکی از والدین باید قبول نماید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدحضانت‌ فرزند تا پایان ۷ سالگی با مادر است

حضانت حق و تکلیف است و ملزم به نگهداری