آیا میشود دادخواست جدید خیانت در امانت را با توجه به گذشت ۲ سال مجددا در دادگاه مطرح نمود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۸۶ #57641144

با سلام و احترام حضور وکلای محترم

حدود ۲ سال پیش دادخواستی مبنی بر خیانت در امانت همسرم (بردن تمام طلاجات که خودم برایش خریده بودم و سکه های دریافتی به عنوان هدیه - همراه با ترک منزل بدون اجازه اینجانب ) به دادگاه اراییه دادم(ضمنا فاکتور طلاجات به غیر از سکه ها نزد من است) ولی به دلایلی پیگیر پرونده نشدم و دادگاه قرار منع تعقیب صادر نمود .
با تشکر مجدد از مساعدت شما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
استرداد طلاجات متصور است

سلام وقت بخیر ازطریق دفاتر خدمات دادخواست استرداد بدهید

سلام با توجه ب منع تعقیب صادره بهتر است بصورت حقوقی استرداد مال مطرح شود

دادخواستی مبنی بر استرداد ارائه نمایید...

سلام
بهتره برای استرداد دادخواست حقوقی بدهید

با سلام راه مطمئن تر این هست که دادخواست حقوقی استرداد بدهید.

سلام اگر بدلیل عدم کفایت دلیل یا نبود دلیل قرار منع تعقیب صادر شده است می توانید باارایه دلایل جدید محکمه پسند مجدد طی لایحه ای درخواست رسیدگی نمایید طبق ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی ، مرور زمان خیانت در امانت با حداکثر ۳ سال حبس جرم درجه ۵ است. طبق ماده ۱۰۵ قانون مجازات اسلامی ، مدت آن ۷ سال است.