قاضی الزام به حضور ایشان مینماید و یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۹ #57567695

با سلام ودرود
اساتید محترم
در دعوای حقوقی شاهدی دارم که حاضر به امدن به دادگاه نیست ایا رویه ویا ماده قانونی وجود دارد که قاضی الزام به حضور ایشان نماید ویا خیر پس چگونه میتوان احقاق حق نمود؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دعوی کیفری امکان الزام به حضور شهود وجود دارد ولی در دعاوی حقوقی خیر

با سلام،چون دعوا حقوقیست بررخلاف دعاوی کیفری اهرم فشاری برای شهادت شاهد وجود نداردو ارائه مستندات و مدارک وهمچنین آوردن شاهد در صورت همراهی کردن شهود با خواهان است.

باسلام.الزام به حضورشاهد دردعاوی کیفری هست نه حقوقی

با درود خیر جلب نمی‌شود چون دعوا کیفری نیست

باسلام . در دعوای حقوقی الزام بر ادای شهادت از طرف قاضی وجود ندارد.

سلام و درود
در صورت داشتن شاهد دیگر نسبت به معرفی آن اقدام نمایید در غیر اینصورت رد دادخواست صادر می شود

سلام
مدعی می بایست شاهد را برای ادای شهادت راضی نموده و در جلسه ای که دادگاه برای ادای شهادت تعیین می نماید حاضر نماید . شاهد الزامی برای حضور یا برای شهادت ندارد
حتی در پرونده های کیفری نیز چنانچه شاهد با احضار مقام قضایی حاضر نگردد در نهایت جلب خواهد شد لیکن مستحضر باشید که این موضوع به این معنا نیست که ایشان الزام به شهادت دارد