چطور میتونم کل پولمو بدون کم و کاست بگیرم از این موسسه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۸ #57344275

باسلام و احترام .بنده در تاریخ ۵ فروردین مبلغ ۱۱ میلیون تومان واریز کردم به حساب موسسه کنکور حرف آخر .۶فرودین به علت مشکل مالی بدون دریافت هیچ نوع خدمات یا بسته آموزشی که معمولا ۱هفته طول میکشه ارسالش .از کارشناس مجموعه خواستم وجه رو عودت بدن .اول گفتن نمیشه .بعد گفتن نصفشو میدیم .بعد گفتن همشو میدیم اما طول میکشه .تماس گرفتم چندین بار با مسولش صحبت کنم که با کمال بی احترامی یا قطع میکردن خط و یا میگفتن اصلا پولی نمیدیم .الان ۲ ماهه امروز فردا میکنن .درخواست داشتم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست به اداره بازرسی اصناف شکایت نماییید .

بادرودوسلام ازطریق بازرسی اصناف پیگیری و اقدام نمایید.

باسلام
شما قرار داد امضا کردین اوصولا باید پای بند قرار دادباشین

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام، اول اظهار نامه و اگر ندادند دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

میتونید از طریق بازرسی اصناف پیگیری کنید

تنها میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی بدهید و داشتن مشکلات مالی نمیتواند موجد حق فسخ باشد.